Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın vatandaşlarla online buluşuyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Bir maniniz yoksa" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında vatandaşlarla çevrim içi buluşuyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, nüfus yoğunluğu gözetilerek ikinci...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:11
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın vatandaşlarla online buluşuyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Bir maniniz yoksa" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında vatandaşlarla çevrim içi buluşuyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, nüfus yoğunluğu gözetilerek ikinci kez Mevlana Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirilen buluşmada çeşitli konulardaki istek ve talepler dile getirildi.

Programda konuşan Yalçın, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik etti.

Yalçın, "Çocukluğumuzda komşularımıza gider 'Bir maniniz yoksa' babamlar size gelecek derdik. Oradan yola çıkarak biz de mahalle sakinlerimize zoom üzerinden 'Bir maniniz yoksa' size misafir olalım diyoruz. Bizi evlerinize kabul ettiğiniz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Buluşmaya katılan mahalle sakinleri ise hem Yalçın'a yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi hem de çeşitli konulardaki istek ve görüşlerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.