Talas Belediyesi olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından yapımı süren Zincidere Göleti Mesire Alanı'nda soğuk hava ve kar yağışına rağmen çalışmalar devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında hayata geçirilecek...

21 Şubat 2021 Pazar 10:58
Talas Belediyesi olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından yapımı süren Zincidere Göleti Mesire Alanı'nda soğuk hava ve kar yağışına rağmen çalışmalar devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında hayata geçirilecek projelerden Zincidere Göleti Mesire Alanı'ndaki çalışmalar, olumsuz hava koşullarına rağmen sürüyor.

Çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bilgi aldı.

Projenin tamamlanmasıyla 50 bin metrekarelik bir mesire alanı kazandıracaklarını anlatan Yalçın, şunları kaydetti:

"Devletin gücüyle bu karda kışta çalışıyoruz. Burada çalışmamızın en önemli nedenlerinden biri heyecanımız çünkü burada sanki bir hazine bulmuş gibiyiz. Saklı bir bahçede büyük bir mesire alanı üstelik göleti olan. İkinci nedeni de suyu boşalttıktan sonra kalan suyun donmasıyla birlikte bunu bir fırsat olarak değerlendirerek boruları yenilememize faydası oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.