Talas Belediyesi yolları yenilemeye devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, yol yenileme faaliyetlerini sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe genelindeki ulaşım ağının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için birçok noktada eş zamanlı yol yenileme çalışması...

28 Kasım 2021 Pazar 11:30
Talas Belediyesi yolları yenilemeye devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, yol yenileme faaliyetlerini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe genelindeki ulaşım ağının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için birçok noktada eş zamanlı yol yenileme çalışması yapılıyor.

Yoğun nüfusa sahip Mevlana Mahallesi Bademli Caddesi'nde yürütülen yol yapım çalışmalarında 500 metre yolun asfaltı yenilendi.

Yenileme çalışmaları esnasında 700 ton asfalt kullanılarak sıkıştırma işlemi yapıldı ve yol yeniden düzenlendi.

Asfalt çalışmalarının devam ettiği Reşadiye Mahallesi'nde ise 600 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yol yenilerek 800 ton asfalt serildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.