Talas'ta hayır çarşısı ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, hayır çarşısı ile kıyafet, gıda, temizlik malzemesi gibi konularda ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, pandemi tedbirlerinin en üst seviyede uygulandığı...

05 Şubat 2021 Cuma 15:53
Talas'ta hayır çarşısı ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi, hayır çarşısı ile kıyafet, gıda, temizlik malzemesi gibi konularda ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, pandemi tedbirlerinin en üst seviyede uygulandığı aşevinde hijyenik koşullarda günlük hazırlanan yemekler, aşevine gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz sunuluyor.

Hizmete girdiği günden bu yana toplumsal dayanışmaya vesile olan hayır çarşısı ise ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediliyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hizmete kazandırılan hayır çarşısında kıyafet, erzak, yakacak, ayakkabı, yeni doğan bebek seti gibi çeşitli konularda ihtiyaç sahiplerine destek sağlanıyor.

Bugüne kadar yaklaşık 9 bin kişinin yararlandığı hayır çarşısına isteyen hayırseverler bağışta bulunabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.