Talas'ta Kovid-19 denetimi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas ilçesinde salgınla mücadele kapsamında denetim arttırıldı.Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez, ilçe genelinde koronavirüs...

04 Mart 2021 Perşembe 17:00
Talas'ta Kovid-19 denetimi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Talas ilçesinde salgınla mücadele kapsamında denetim arttırıldı.

Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez, ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri denetledi.

Zabıta ve polis ekipleri ile gerçekleştirilen denetimlerde vatandaş ile esnaf maske-mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Yalçın ve Dönmez ilçe genelindeki kafe, restoran, market gibi iş yerlerinde salgına karşı alınan önlemleri denetlerken, pazar yerleri ve otobüs işletme amirliğinde de kontrol gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
KayseriDenetimTalasKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.