Tarık Tufan okurlarıyla buluştu

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Kitap Günleri yazarları ağırlamaya devam ediyor.Bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap günlerinde Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde Tarık Tufan okuyucuları ile buluştu.Kendi hayatından anlattığı...

09 Mayıs 2022 Pazartesi 12:54
Tarık Tufan okurlarıyla buluştu

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Kitap Günleri yazarları ağırlamaya devam ediyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap günlerinde Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde Tarık Tufan okuyucuları ile buluştu.

Kendi hayatından anlattığı kesitlerle okuma alışkanlığının giderek azaldığını kaydeden Tufan, sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla iyilik kavramının değiştiğine, çoğu insanın artık iyi olmaya değil de sosyal medyada iyi görünmeye önem verdiğini söyledi.

İnsanın öncelikle kendi kusurları fark etmesinin gerektiğini kaydeden Tufan, "Önemli olanın gerçekten iyi olmak. İnsanın bunu başarabilmesi için önce kendini tanıması, kusurlarını fark etmesi ve bu kusurlarını düzeltmek için çaba göstermesi gerek. Ben hayatımda hiçbir zaman canlı, cansız diye ayırt etmedim. Sosyal medya bizi sürekli birilerine benzetmeye çalışıyor. Bu nedenle biz biz olalım. Hayatımızda ki yer alan her şeyi ve hayallerimizin önemi o zaman insancıl olur. " dedi.

Programın sonunda Tufan kendisini dinlemeye gelen okurlarına kitaplarını imzalayarak, günün anısına fotoğraf çektirdi.




Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.