TBB Başkanı Feyzioğlu, İran Barolar Birliği Başkanı Koosha ile görüştü

ANKARA (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, İran Barolar Birliği Başkanı Jafar Koosha ile görüştü.Feyzioğlu, telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.Açıklamasında, Türkiye...

07 Şubat 2021 Pazar 10:13
TBB Başkanı Feyzioğlu, İran Barolar Birliği Başkanı Koosha ile görüştü

ANKARA (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, İran Barolar Birliği Başkanı Jafar Koosha ile görüştü.

Feyzioğlu, telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamasında, Türkiye ve İran'ın tüm saldırı ve senaryolara karşı daima bağımsızlıklarını korumuş kadim iki devlet olduğunu vurgulayan Feyzioğlu, "Yeni dönemde iki ülke arasındaki iş birliği daha da önemli. Dr. Koosha ile hukuk alanında nasıl iş birliği yapabileceğimizi konuştuk. En kısa sürede somutlaşacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TBB Başkanı Feyzioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.