Trafik kazasında yaşamını yitiren Uluer ailesi için taziye mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Akmeşe mevkisinde içinde bulundukları otomobilin devrilmesi sonucu dün akşam hayatını kaybeden Kazakistan Fahri Konsolosu, iş insani Halil Uluer için Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel...

28 Nisan 2021 Çarşamba 12:21
Trafik kazasında yaşamını yitiren Uluer ailesi için taziye mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Akmeşe mevkisinde içinde bulundukları otomobilin devrilmesi sonucu dün akşam hayatını kaybeden Kazakistan Fahri Konsolosu, iş insani Halil Uluer için Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol mensupları taziye mesajı yayımladı.

Vali Becel, Uluer ailesine başsağlığı dilediği mesajında, "Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, iş insanı Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer’in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de sosyal medya hesabından "Değerli hemşehrimiz, kıymetli iş insanı, şehrimizin sevilen siması Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer ile iki yakınlarının elim bir trafik kazasında vefatını teessürle öğrendim. Allah, rahmet eylesin. Uluer ailemizin başı sağ olsun." mesajını paylaştı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de taziye mesajı yayımladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.