TÜBA'dan ERÜ'ye özel ödül

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin, Türkiye Bilimler Akademisi'nce (TÜBA) ödüle layık görüldüğü bildirildi.ERÜ'den...

14 Mart 2022 Pazartesi 16:24
TÜBA'dan ERÜ'ye özel ödül

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin, Türkiye Bilimler Akademisi'nce (TÜBA) ödüle layık görüldüğü bildirildi.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bilimler Akademisinin (TÜBA) "COVID-19 Küresel Salgınla Mücadele Özel Ödülleri" sahiplerine takdim edildi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ın yanı sıra çok sayıda üniversite rektörü ve akademisyen katıldı.

Törende, salgında tedavi ve korunma alanına yönelik projesiyle "özel ödüle" layık görülen, TURKOVAC'ı geliştiren ekibin başındaki Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'ye ödülü Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.