TÜGVA Ankara İl Temsilcisi Hacımustafaoğlu güven tazeledi

ANKARA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ankara İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu'nda Metehan Hacımustafaoğlu yeniden temsilci seçildi.TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

17 Ağustos 2021 Salı 13:59
TÜGVA Ankara İl Temsilcisi Hacımustafaoğlu güven tazeledi

ANKARA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ankara İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu'nda Metehan Hacımustafaoğlu yeniden temsilci seçildi.

TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu'na, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Genel Başkan Yardımcıları, gaziler ve davetliler katıldı.

Mehteran gösterisi ve Grup Aksiyon konseri ile başlayan genel kurulda konuşan protokol üyeleri, görevine devam eden Metehan Hacımustafaoğlu'na ve yönetimine başarılar diledi.

Genel Kurul'da konuşan Hacımustafaoğlu, Türkiye'nin gençliği için çıktıkları yolda, her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olduklarını belirterek, "TÜGVA ailesi olarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, ceddini bilen ve sayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, hasılı, Asım'ın nesli gibi nesiller yetiştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
TÜGVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.