TÜMSİAD Kayseri Şubesi'nde görev değişimi

KAYSERİ (AA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanlığı'na Osman Atıcı getirildi.TÜMSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek binasında düzenlenen devir teslim töreninde, TÜMSİAD Kayseri...

05 Ocak 2022 Çarşamba 12:34
TÜMSİAD Kayseri Şubesi'nde görev değişimi

KAYSERİ (AA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanlığı'na Osman Atıcı getirildi.

TÜMSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek binasında düzenlenen devir teslim töreninde, TÜMSİAD Kayseri şubesi eski başkanı Hüseyin Akgül, görevi Atıcı'ya devretti.

Atıcı, burada yaptığı konuşmada, Akgül ve ekibine gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti.

Üreten Türkiye'nin en önemli şehirlerden biri olan Kayseri ve diğer illerle koordinasyonlu bir şekilde çalışacaklarını belirten Akgül, şunları kaydetti:

"Devletimizin ve milletimizin hakkı olan yerlere gelmesi hususunu şiar edinip bu yolda yorulmadan çalışmak için devraldığımız görevin sorumluluğunun bilincindeyiz. TÜMSİAD iş adamlarının sesi, gözü ve kulağıdır. Devlet ve iş adamları arasında bir köprüdür. Ticaret ve sorun çözümü olarak en ahlaklı, en üretken çözümlerin üretildiği, dijitalleşen dünyaya uyum sağlamak için gerekli teknolojik yatırım ve Ar-Ge'lerin kurulduğu, çözüm isteyenin çözüm bulduğu, yoldaş isteyenin yoldaş bulduğu kadim bir çatı altında yeniden 'Bismillah' deyip yorulmadan usanmadan çalışmaya niyet ettik. Niyetimiz hayır Allah akıbetimizi de hayırlı eylesin. Şimdiden her biri mesleğinde en iyilerden olan ahlaklı ve üretken ticareti ilke edinmiş yeni yönetim kuruluma benimle bu yola çıktıkları için teşekkür ederim."

Atıcı tarafından eski başkan Akgül'e günün anısına teşekkür plaketi verildi.

Anahtar Kelimeler:
TÜMSİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.