Türk Kızılay Sorgun Şubesi ramazanda günlük bin ekmek dağıtacak

YOZGAT (AA) - Türk Kızılay Sorgun Şube Başkanı Mevlüt Değerli, ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelere ekmek dağıtacaklarını söyledi. Değerli, AA muhabirine, her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere çeşitli yardımlarda...

18 Mart 2022 Cuma 16:04
Türk Kızılay Sorgun Şubesi ramazanda günlük bin ekmek dağıtacak

YOZGAT (AA) - Türk Kızılay Sorgun Şube Başkanı Mevlüt Değerli, ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelere ekmek dağıtacaklarını söyledi.

Değerli, AA muhabirine, her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere çeşitli yardımlarda bulunacaklarını belirtti.

Kızılay'ın sadece kara günde değil, her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Değerli, "Ramazan bir seferberlik ayıdır. Bizler de Sorgun şubesi olarak yardım seferine çıkıyoruz. Bu mübarek ayda yardımlaşmanın önemine vurgu yapıyoruz. 153 yıldır milletimizin gücüyle kesintisiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kızılay bu yıl da dar gelirli ailelerimizin yanında olacak. Hayırsever vatandaşlarımızın ve kurumumuzun desteği ile temin edeceğimiz bin ekmeği her gün Şakir Efendi Meydanı’nda vatandaşlarımıza dağıtacağız. Bu yıl da milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusuna güvenerek yola çıkıyoruz." dedi.

Değerli, ekmeğin yanı sıra gıda kolileri hazırladıklarını, ayrıca giyecek ve öğrencilere nakit yardımı yapılacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.