Türkiye Belediyeler Birliğinden Melikgazi Belediyesine ödül

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin Kazancılar Çarşısı'nda hayata geçirdiği "Dükkan Cephe ve Tabela Yenileme Projesi", Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ödüle layık görüldü.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,...

31 Ekim 2021 Pazar 11:04
Türkiye Belediyeler Birliğinden Melikgazi Belediyesine ödül

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin Kazancılar Çarşısı'nda hayata geçirdiği "Dükkan Cephe ve Tabela Yenileme Projesi", Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Türkiye Belediyeler Birliğinden "Belediyeler İçin İlan ve Reklam Materyallerinin Kent Estetiğini Geliştirecek Şekilde Düzenlenmesi ve Tabelalarda Türkçe'nin Güzel Kullanımı Yarışması"ndan 500 bin lira ödül kazandıklarını ifade etti.

Meclis üyesi Ahmet Emirbaşoğlu'nun belediye adına ödülü aldığını belirten Palancıoğlu, proje ile alanda dil bütünlüğü olmayan tabela karmaşasının ve görüntü kirliliğinin giderilerek daha nezih bir alan oluşturulması, Türkçe'nin güzel kullanılmasının sağlanması ve sürdürülebilir bir etki oluşturmayı hedeflediklerini anlattı.

3 ay gibi kısa bir sürede çalışmaları tamamlayarak, çarşıyı yeni yüzüne kavuşturacaklarını aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Şehrimize ve ilçemize değer katmak ve vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmak için yaptığımız çalışmalarımızın bir ödüle layık görülmesi beni ve ekibimi mutlu etmenin yanında doğru işler yaptığımıza olan inancımızı daha da artırdı. Bu konuda bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Melikgazi'mizi daha da güzelleştirmek ve turizm potansiyelini artırmak adına yapacağımız çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Projemizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.