Türkiye ile Gabon arasında "Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı" imzalandı

ANKARA (AA) - Türkiye ile Gabon arasında yükseköğretim alanında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla "Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı" imzalandı.Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan açıklamaya...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 19:32
Türkiye ile Gabon arasında

ANKARA (AA) - Türkiye ile Gabon arasında yükseköğretim alanında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla "Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı" imzalandı.

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan açıklamaya göre, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, resmi ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla Türkiye'de bulunan Gabon Yurttaşlık Eğitiminden Sorumlu Yükseköğretim, Bilimsel Araştırma, Teknoloji Transferi ve Milli Eğitim Bakanı Patrick Daouda Mouguiama ve beraberindeki heyetle görüştü.

YÖK'teki görüşmede iki ülke arasında yükseköğretimde iş birliği imkanları istişare edildi.

Ziyaret kapsamında iki ülke yükseköğretimi arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini sağlamak amacıyla "Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı" imzalandı.

Anahtar Kelimeler:
YÖKGabon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.