Türkiye İzmir için tek yürek

AKSARAY (AA) - Aksaray'da valilik ve belediye başkanlığınca başlatılan "Aksaray'ın Kalbi İzmir İçin Atıyor" yardım kampanyası, Sultanhanı ilçesinde de yoğun talep görüyor.İzmir'de yaşanan depremin ardından başlatılan...

03 Kasım 2020 Salı 17:25
Türkiye İzmir için tek yürek

AKSARAY (AA) - Aksaray'da valilik ve belediye başkanlığınca başlatılan "Aksaray'ın Kalbi İzmir İçin Atıyor" yardım kampanyası, Sultanhanı ilçesinde de yoğun talep görüyor.

İzmir'de yaşanan depremin ardından başlatılan kampanya kapsamında Sultanhanı'nda toplanan yiyecek, giyecek ve barınma malzemelerinden oluşan bir kamyon dolusu malzeme, Aksaray Valiliğine teslim edilmek üzere yola çıktı.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sultanhanı halkının kısa zamanda İzmir için tek yürek olduğunu söyledi.

Vatandaşların elinden gelen yardımı esirgemediğini belirten Solak, "Pazar günü başlatılan kampanyaya vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Sağ olsunlar 36 saat gibi kısa zamanda bir çok malzeme topladık. Kamyonumuzla valiliğe teslim edeceğiz. Allah bir daha bize böyle zorluklar yaşatmasın." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.