Ulaş Belediye Başkanı İlbey, market ve manavları denetledi

SİVAS (AA) - Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, KDV indiriminin market ve manavlarda fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığını kontrol etti.İlbey, zabıta ekipleriyle ilçedeki market ve manavlarda fiyatın yanı sıra ürünlerin son kullanma...

15 Mart 2022 Salı 12:54
Ulaş Belediye Başkanı İlbey, market ve manavları denetledi

SİVAS (AA) - Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, KDV indiriminin market ve manavlarda fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığını kontrol etti.

İlbey, zabıta ekipleriyle ilçedeki market ve manavlarda fiyatın yanı sıra ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrol ederek, eksik hususlarla ilgili uyarılarda bulundu.

İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçede alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için raflarda ayçiçek yağının yanı sıra temel gıdaların olup olmadığını ve ürünlerde fahiş fiyat uygulaması olup olmadığını denetliyoruz." dedi.

Vatandaşların bütçeleri kadar sağlıklarının da önemli olduğunu, bu nedenle gıda maddelerinin son kullanma tarihlerini de kontrol ettiklerini anlatan İlbey, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini, uyarıları dikkate almayan iş yerlerine cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.