Ulaş Kaymakamlığı 182 aileye nakdi yardım yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla kaymakamlık tarafından 182 aileye nakdi yardım yapıldı.Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, AA muhabirine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 10:29
Ulaş Kaymakamlığı 182 aileye nakdi yardım yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla kaymakamlık tarafından 182 aileye nakdi yardım yapıldı.

Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, AA muhabirine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerinde belirlenen 182 engelli ve ihtiyaç sahibi aileye bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamaları için nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.

Nayman, 182 aileye 93 bin 300 lira nakdi yardımda bulunduklarını belirterek, yardımların kişilerin banka hesaplarına aktarıldığını ifade etti.

Nayman, "Devlet olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.