Ulaş'ta ana yollarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından ana yollarda bakım, onarım çalışmaları başlatıldı.Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, ilçede ulaşım kalitesini artırmak amacıyla yağışlar nedeniyle yollarda...

27 Mayıs 2021 Perşembe 12:55
Ulaş'ta ana yollarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye tarafından ana yollarda bakım, onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, ilçede ulaşım kalitesini artırmak amacıyla yağışlar nedeniyle yollarda oluşan bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması başlattıklarını söyledi.

Bakım ve onarım çalışmalarının ardından ara sokakları da kilit parke taşıyla modernize edeceklerini belirten İlbey, "Yapılan çalışmalarla mahallelerimiz modern bir görünüme kavuşacak. Amacımız, mahallelerimizin yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan etkilenmesini önlemek. Bunun için çalışmalarımızı başlattık ve büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.