Ulaş'ta Berat Kandili dualarla idrak edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla program düzenlendi.İlçe Müftülüğünce Merkez Camisi'nde düzenlenen program öncesi akşam namazını kılan vatandaşlar, daha sonra cami imam hatibi Bilal Başer'in...

17 Mart 2022 Perşembe 21:59
Ulaş'ta Berat Kandili dualarla idrak edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

İlçe Müftülüğünce Merkez Camisi'nde düzenlenen program öncesi akşam namazını kılan vatandaşlar, daha sonra cami imam hatibi Bilal Başer'in okuduğu Kuran-ı Kerimi tilavetini dinledi.

Okunan mevlit ve duaların ardından konuşan İlçe Müftüsü İzzet Kendir, ramazanı müjdeleyen, kurtuluş, arınma ve af anlamlarını taşıyan Berat gecesini birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kendir, şunları kaydetti:

"Berat gecesi, gerek nefsimizi muhasebeye tabi tutmak, gerek amellerimizi hayra tebdil eylemek, Cenabıhakk'ın rahmet ve mağfiretine nail olabilmek bakımından biz inananlar için muazzam fırsatlar sunmaktadır. Recep, şaban ve ramazan ayı biz Müslümanlar'ın dini hayatında çok önemli bir yeri olan hasat mevsimidir. Bir rahmet mevsimidir."

Programın ardından hayırsever vatandaşlar cemaate şeker ve lokum ikram etti.

Anahtar Kelimeler:
Berat KandiliSivasUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.