Ulaş'ta "Cami ve Genç" konulu konferans verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta Ulaş İlçe Müftülüğü tarafından "Cami ve Genç" konulu konferans düzenlendi. Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ulaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Kur'an kursuna katılan kadın kursiyerlere yönelik...

12 Kasım 2020 Perşembe 14:42
Ulaş'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ta Ulaş İlçe Müftülüğü tarafından "Cami ve Genç" konulu konferans düzenlendi.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ulaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Kur'an kursuna katılan kadın kursiyerlere yönelik düzenlenen konferans, İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Yıldızeli vaizi Nuri Tapan, Sivas Müftülüğü din hizmetleri uzmanları Emine Kılıçaslan ve Sevda Karakoç tarafından verilen konferansta, gençliğin insanın en önemli çağı olduğu vurgulandı.

Gençliğin geleceğin temeli olduğuna dikkati çekilen konferansta, gençlerin ahlaki ve edepli yetişmesinde caminin önemi anlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.