Ulaş'ta doğal gaz için ilk kazma yaz mevsiminde vurulacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde doğal gaz çalışmalarına önümüzdeki yaz mevsiminde başlanacağı bildirildi.Aksa Sivas Doğalgaz Dağıtım AŞ Müdürü Evren Tepelioğlu ile makamında bir araya gelerek çalışmalarla ilgili fikir...

18 Kasım 2021 Perşembe 14:34
Ulaş'ta doğal gaz için ilk kazma yaz mevsiminde vurulacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde doğal gaz çalışmalarına önümüzdeki yaz mevsiminde başlanacağı bildirildi.

Aksa Sivas Doğalgaz Dağıtım AŞ Müdürü Evren Tepelioğlu ile makamında bir araya gelerek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, ilçeyi doğal gazla buluşturma hedefine doğru büyük bir adım atıldığını söyledi.

İlbey, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Sivas'a yaptığı ziyarette Ulaş ilçesinin doğal gaza kavuşturulacağı müjdesini verdiğini hatırlatarak, 2022 yaz döneminde ilk kazmanın vurulacağını kaydetti.

Doğal gazla birlikte ilçe halkının günlük hayatının kolaylaşacağını dile getiren İlbey, "Doğal gaz aynı zamanda ilçenin gelişimine katkı sağlayarak büyük şehirlere göçü de durduracak. Halkımız bize güvendiği müddetçe, 'durmak yok, yola devam' sloganıyla güzel ilçemize hizmet etmekten geri durmayacağız." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşDoğal Gaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.