Ulaş'ta eski muhtarlara veda yemeği

SİVAS (AA) - Ulaş Muhtarlar Derneği, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde aday olmayan veya aday olmasına rağmen seçilemeyen 17 eski muhtara veda yemeği verdi.İlçede bir lokantada verilen yemekte konuşan Ulaş Muhtarlar Derneği Başkanı...

22 Nisan 2019 Pazartesi 16:18
Ulaş'ta eski muhtarlara veda yemeği

SİVAS (AA) - Ulaş Muhtarlar Derneği, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde aday olmayan veya aday olmasına rağmen seçilemeyen 17 eski muhtara veda yemeği verdi.

İlçede bir lokantada verilen yemekte konuşan Ulaş Muhtarlar Derneği Başkanı Hürriyet Mahallesi Muhtarı Vahap Seyhan, "Ailesinden, zamanından, mesaisinden fedakarlıkta bulunarak topluma faydalı, köyüne, mahallesine hizmet götürmeye çalışan tüm muhtar arkadaşlarıma 5 yıllık muhtarlıkları için tek tek teşekkür ediyorum. Kapımız her zaman sizlere açıktır." dedi.

Seyhan, yeni seçilen muhtarlara da başarılar dilerken, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından 17 eski muhtara teşekkür plaketi verildi.

Anahtar Kelimeler:
Veda Yemeği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.