Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet...

18 Mayıs 2021 Salı 14:23
Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Burak Öztürk, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila ile İlçe Emniyet Amiri Komiser Yavuz Yılmaz katıldı.

Toplantıda, kademeli normalleşme sürecinde sokağa çıkma, toplu taşıma, iş yerlerinin faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe halkının tedbirlere uyduğu için vaka ve hasta sayılarında ciddi bir sıkıntı yaşanmadığını belirten Nayman, "Hep birlikte elde edilen bu başarının sürdürülmesi için kademeli normalleşme sürecinde de çalışmalar titizlikle devam edecek. Uygulamalarda herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.