Ulaş'ta Kovid-19 denetimi sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında girilen kontrollü normalleşme döneminde denetimler devem ediyor.Kaymakam Cengiz Nayman, daire amirleriyle ilçedeki denetim çalışmalarına katıldı.Yoğunlaştırılmış...

05 Mart 2021 Cuma 10:34
Ulaş'ta Kovid-19 denetimi sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında girilen kontrollü normalleşme döneminde denetimler devem ediyor.

Kaymakam Cengiz Nayman, daire amirleriyle ilçedeki denetim çalışmalarına katıldı.

Yoğunlaştırılmış dinamik denetim çalışmaları kapsamında işyerlerini denetleyen Nayman, kontrollü normalleşme döneminde uyulması gereken kurallar hakkında işletme sahiplerini bilgilendirdi.

Nayman, ilçede esnaf ve vatandaşların Kovid-19'a karşı duyarlı olduklarını gözlemlediklerini belirterek, "Kontrollü normalleşme dönemine girdiğimiz bu aşamada ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı bilgilendirerek tam normalleşmenin sağlanması için gayret içerisinde olacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.