Ulaş'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği muhtarlarla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2022 yılı 1. Olağan Birlik Meclis Toplantısı yapıldı.Kaymakam Selçuk Baş başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda birlik encümen...

21 Mayıs 2022 Cumartesi 11:42
Ulaş'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği muhtarlarla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2022 yılı 1. Olağan Birlik Meclis Toplantısı yapıldı.

Kaymakam Selçuk Baş başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda birlik encümen seçimi gerçekleştirildi.

Seçimi Aşağıada köyü muhtarı Sebahattin Kartal ve Karacalar köyü muhtarı Mesut Karacalar kazandı.

Kaymakam Baş, daha sonra muhtarların köyleriyle ilgili taleplerini dinledi, 2022 yılında köylerde yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler görüşüldü.

Toplantıya, İlçe Özel İdare Müdürü Musa Karyağdı, İl Genel Meclisi üyeleri Hikmet Kuruçay ve Ahmet Gencer ile köy muhtarları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.