Ulaş'ta vefat eden Kore gazisi Aksoy son yolculuğuna uğurlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde vefat eden Kore gazisi Hüseyin Aksoy'un (89) cenazesi düzenlenen törenle toprağa verildi.Esentepe Mahallesi'nde yaşayan Aksoy, yaşa bağlı olarak evinde hayatını kaybetti.Kore gazisi Aksoy'un...

18 Ocak 2021 Pazartesi 13:41
Ulaş'ta vefat eden Kore gazisi Aksoy son yolculuğuna uğurlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde vefat eden Kore gazisi Hüseyin Aksoy'un (89) cenazesi düzenlenen törenle toprağa verildi.

Esentepe Mahallesi'nde yaşayan Aksoy, yaşa bağlı olarak evinde hayatını kaybetti.

Kore gazisi Aksoy'un cenazesi Rıza Ünal Kültür ve Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine Aksoy'un yakınları, Ulaş Kaymakam Vekili Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı Turan İlbey, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Yavuz Yılmaz, asker ve polisler ile vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
CenazeSivasKore GazisiUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.