UMKE ekipleri Sivas'ta kamp yaptı

SİVAS (AA) - Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) 7. Bölge Kampı, Sivas'ta yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, UMKE 7. Bölge Kampı, Sivas'ta görevli 25 ve Tokat'ta görevli 18 UMKE personelinin katılımıyla...

15 Ekim 2018 Pazartesi 16:24
UMKE ekipleri Sivas'ta kamp yaptı

SİVAS (AA) - Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) 7. Bölge Kampı, Sivas'ta yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, UMKE 7. Bölge Kampı, Sivas'ta görevli 25 ve Tokat'ta görevli 18 UMKE personelinin katılımıyla Sivas Kızılkavraz Mesire alanında gerçekleştirildi.

Bölge kampında, katılımcılara doğada mukavemeti artırma, genel kampçılık, dağcılığa giriş, tırmanma ve iniş eğitimleri verildi.

UMKE Birimi Organizasyonu ile sağlık kurumları arası oryantirik yarışmasının da düzenlendiği kampta, ayrıca sahra hastanesi kurulum tatbikatı yapıldı.

Sağlık hizmetini her türlü şartta sunmayı hedefleyen UMKE personeline yönelik eğitim ve kampların devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
UMKE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.