USHAŞ'tan Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ (USHAŞ) Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya'yı konuk etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

02 Kasım 2021 Salı 12:14
USHAŞ'tan Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ (USHAŞ) Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya'yı konuk etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kılıçkaya ve heyetine, Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de eşlik etti.

Büyükkılıç, Kayseri'nin bir sağlık merkezi olduğunu, USHAŞ ile bu potansiyeli ortaya çıkaracak çalışma yaptıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kentte sağlık alanında çevre şehirlere de hizmet verildiğini, kamu ve özel hastaneleri ile kaliteli sağlık hizmeti sunulduğunu aktaran Büyükkılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize en büyük armağanlarından Kayseri Şehir Hastanesi ile sağlık alanındaki gelişmişliğimiz zirve yapmıştır. Bu alandaki kalitemizi sağlık turizminde de değerlendirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kılıçkaya ise sağlık turizmi alanındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.