Vali Akın devam eden projeleri inceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kent merkezinde yapım aşamasındaki yatırımları inceledi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı ve kısa süre içinde tamamlanması planlanan Erkek...

02 Temmuz 2018 Pazartesi 15:24
Vali Akın devam eden projeleri inceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kent merkezinde yapım aşamasındaki yatırımları inceledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın, İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı ve kısa süre içinde tamamlanması planlanan Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kırşehir ve Sosyal Bilimler Liseleri, Cacabey ve Cumhuriyet ortaokulları ile anaokulu inşaatlarını da inceleyen Akın, yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak için yeni hizmet binalarının yapımına önem verildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yapılan binalar da modern ve çağdaş bir şekilde inşa ediliyor. Binalar tamamlandığında vatandaşlarımıza hizmeti en iyi ve en kolay şekilde sunmayı hedefliyoruz. Okul binaları tamamlandığında ilimiz eğitimine büyük katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul binalarına çok önem veriyoruz. Yapımı devam eden kurum ve okul inşaatlarının yakın takipçisiyiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde vermek, öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli bir ortamda geleceğe hazırlamaktır."

Vali Akın’a incelemelerinde İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.