Vali Akın Kırşehir Defterdarlığını ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Defterdarlığı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Defterdarı Yusuf Balcı, Akın'a ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi...

03 Ağustos 2018 Cuma 18:22
Vali Akın Kırşehir Defterdarlığını ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Defterdarlığı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Defterdarı Yusuf Balcı, Akın'a ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Akın, devletin bütçesinin temelini vergilerin oluşturduğunu belirterek, vatandaşların vergisini zamanında ve düzenli olarak ödemesinin önemine işaret etti.

Akın, "Devletimizin halkımıza daha fazla hizmet sunması ancak bütçe imkanları doğrultusunda yapılabilir. Ayrıca, verginin tüm kesimlere yayılması ve adil bir vergi sistemi konusunda duyarlı olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Defterdarlık birimlerini de ziyaret eden Vali Akın, incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.