Vali Aydoğdu'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Aydoğdu, mesajında, milletin iradesinin tecelli ettiği yer olan TBMM'nin açılışının 102. yılını kutlamanın...

22 Nisan 2022 Cuma 11:19
Vali Aydoğdu'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aydoğdu, mesajında, milletin iradesinin tecelli ettiği yer olan TBMM'nin açılışının 102. yılını kutlamanın mutluluğu ve heyecanının hep birlikte yaşandığını belirtti.

Hakimiyetin, kayıtsız şartsız 102 yıldır millete ait olduğunu hatırlatan Aydoğdu, şunları kaydetti:

"TBMM'nin açılmasıyla birlikte milli mücadelenin de seyri değişmeye başlamıştır. Tarihinde esaret görmemiş olan kahraman Türk Milleti yeni bir devlet kurmanın sarsılmaz iradesini bir kez daha ortaya koymuştur. 23 Nisan aynı zamanda, dünyadaki tek çocuk bayramıdır. Bütün çocuklar masumdur, haksızlık, kötülük bilmezler. Gülmek, onlar için var edilmiştir. İşte onun için bayram en çok da onlara yakışır. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.