Vali Günaydın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, hayatın her anında ve alanında ailesi, ülkesi ve milleti için büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalışan kadınların çok önemli görevler üstlendiğini ve büyük başarılara imza attıklarını...

07 Mart 2022 Pazartesi 15:10
Vali Günaydın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, hayatın her anında ve alanında ailesi, ülkesi ve milleti için büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalışan kadınların çok önemli görevler üstlendiğini ve büyük başarılara imza attıklarını bildirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Vali Günaydın, bugünün toplumun temel taşı olan, fedakarlığı, kahramanlığı ve duyarlılığı temsil eden sonsuz sevgi ve merhamet timsali kadınların günü olduğunu belirtti.

Türkiye'nin birçok ülkeden önce kadınlara önemli haklar verdiğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"20. yüzyılın başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere pek çok hakkı kanunlara dayandırarak verirken, bu konuda dünyanın pek çok ülkesine de ilham kaynağı olmuştur. Kadınlarımız, eğitimden ekonomiye, bilim, hukuk, sanat, siyaset ve spor gibi birçok alanda önemli başarılara imza atarak gurur kaynağımız olmuşlardır. Hayatımızın her anında bize destek olan, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren başta şehit ve gazilerimizin eş ve annelerimizin, dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran tüm fedakar annelerimizin, kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.