Vali Toprak'tan Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK’e ziyaret

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekibini ziyaret etti.Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında incelemelerde bulunan Vali Toprak, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel’den bilgi aldı.Üs...

29 Kasım 2018 Perşembe 09:59
Vali Toprak'tan Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK’e ziyaret

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekibini ziyaret etti.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında incelemelerde bulunan Vali Toprak, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel’den bilgi aldı.

Üs Komutanlığı şeref defterini imzalayan Toprak, daha sonra Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekibini ziyaret etti.

134. Akrotim Filo Komutanlığında görevli pilotlarla bir süre sohbet eden Toprak, gösterilerde sergilemiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı pilotları tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye’nin ilk kadın filo komutanı ve aynı zamanda Türk Yıldızları akrobasi timinde yer alan Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay, ziyaretin anısına Vali Toprak’a Türk Yıldızları filosundaki Northrop F-5 savaş uçağı maketi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
SOLOTÜRK Gösteri Ekibi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.