Valilikten "dolandırıcılık" uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliğinden, kamu yöneticilerinin adını ve unvanını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu yöneticilerinin adını ve unvanını...

11 Ocak 2019 Cuma 16:34
Valilikten

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliğinden, kamu yöneticilerinin adını ve unvanını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu yöneticilerinin adını ve unvanını kullanarak verilen hesaplara para yatırılmasını talep eden dolandırıcılara vatandaşların itibar etmemeleri gerektiği bildirildi.

Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların emniyet birimlerine haber verilmesi istenen açıklamada, "Birtakım kötü niyetli kişilerin Sayın Valimizin ve Valilikte çalışan kamu görevlilerinin isimlerini kullanarak, çeşitli gerekçeler ile verilen hesaplara para yatırmaları istenildiği öğrenilmiştir. İş adamlarımızın ve vatandaşlarımızın bu tür kişilere kesinlikle itibar etmemeleri, böyle bir durumda derhal güvenlik birimlerine müracaat etmeleri önemle duyurulur." denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.