Yahyalı'da çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ ve Yahyalı Belediyesi işbirliğiyle çocuklara yönelik karne şenliği ve bisiklet turu etkinliği düzenlendi.15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte çocuklar, oyun parkurlarında oynadı,...

30 Haziran 2022 Perşembe 15:17
Yahyalı'da çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ ve Yahyalı Belediyesi işbirliğiyle çocuklara yönelik karne şenliği ve bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte çocuklar, oyun parkurlarında oynadı, çeşitli yarışmalara katılıp, dans etti.

Ödüllü bisiklet turunun da yapıldığı etkinlikte, yaklaşık bin çocuk birincilik için pedal çevirdi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, olumsuz hava şartları nedeniyle erteledikleri etkinliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirten Öztürk, "Eğer biz sahip çıkmazsak sokak sahip çıkar, kötü insanlar sahip çıkar. Evlatlarımızla ilgilenmeliyiz. Onların manevi yönden gelişmeleri için yaz kurslarına ve camilere gönderelim. Gönderelim ki geleceğimize daha emin adımlar ile gidelim." ifadesini kullandı.

Öztürk, etkinliğin düzenlenmesi ve hediyeler için destek olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından bisiklet turuna katılan çocuklara çekilişle 3 bisiklet ve 20 altın, 22 okul birincisine de bisiklet hediye edildi.

Etkinliğe, Yahyalı Kaymakamı Metin Eyyüpkoca da katıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.