Yalıhüyük'te kronik hastalığı bulananlara tansiyon aleti desteği

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kronik rahatsızlığı olan kişilere dijital tansiyon ölçme aleti hediye edildi.İlçede 65 yaş ve üzeri, bağışıklık sistemi düşük ve kronik akciğer...

28 Aralık 2020 Pazartesi 13:58
Yalıhüyük'te kronik hastalığı bulananlara tansiyon aleti desteği

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, kronik rahatsızlığı olan kişilere dijital tansiyon ölçme aleti hediye edildi.

İlçede 65 yaş ve üzeri, bağışıklık sistemi düşük ve kronik akciğer hastalığı olan, astım, KOAH, kalp/damar, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer rahatsızlıkları olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan kişilere dijital tansiyon ölçme aleti verildi.

Yalıhüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yapılan isim tespitinin ardından dijital tansiyon aletleri, hastalara dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.