Yaz spor okuluna katılan öğrencilere sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Beypazarı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen yaz okuluna katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.İlçe genelinde futbol, atletizm, yüzme, voleybol,...

27 Ağustos 2021 Cuma 15:47
Yaz spor okuluna katılan öğrencilere sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Beypazarı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen yaz okuluna katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.

İlçe genelinde futbol, atletizm, yüzme, voleybol, tekvando ve okçuluk dallarında açılan kurslara 800'e yakın çocuk katıldı.

Kursların tamamlanmasının ardından şehir stadında düzenlenen sertifika törenine, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Çalışkan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz ile diğer ilgililer katıldı.

Bediz, daha fazla çocuğu spora yönlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaplan da kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, belediye olarak bu tür etkinliklere her zaman destek vereceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.