Yenimahalle’de sokak festivali yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle'de, 17-22 Temmuz tarihlerinde sokak festivali yapılacak. Yenimahalle Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tubil Halk Dansları Topluluğu, Çek Cumhuriyeti’nin dans ekibi Zaolzı Dans Topluluğu ile ortaklaşa...

12 Temmuz 2018 Perşembe 11:28
Yenimahalle’de sokak festivali yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle'de, 17-22 Temmuz tarihlerinde sokak festivali yapılacak.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tubil Halk Dansları Topluluğu, Çek Cumhuriyeti’nin dans ekibi Zaolzı Dans Topluluğu ile ortaklaşa sokak festivali düzenlenecek.

Festival kapsamındaki gösteriler, 17 ve 20 Temmuz'da Ragıp Tüzün Parkı, 18 Temmuz'da Müslüm Gürses Parkı, 21 Temmuz'da Batıkent Meydan AVM'de ve 22 Temmuz’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda yapılacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuya ilişkin açıklamasında, bu güzel yaz günlerinde Yenimahallelilerin evlerinde oturmasını istemediklerini belirterek, çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.