Yerköy Belediye Başkan Ferhat Yılmaz, çalışmaları inceledi

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe merkezinde yapımına başlanan üç boyutlu kilitli parke taş döşeme çalışmaları yerinde inceledi.Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, gazetecilere ilçe merkezindeki ara...

25 Mayıs 2021 Salı 13:56
Yerköy Belediye Başkan Ferhat Yılmaz, çalışmaları inceledi

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe merkezinde yapımına başlanan üç boyutlu kilitli parke taş döşeme çalışmaları yerinde inceledi.

Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, gazetecilere ilçe merkezindeki ara cadde ve sokakların tamamına üç boyutlu parke taş döşeneceğini söyledi.

Yılmaz, Haşim Kılıç Mahallesi'nde bulunan cadde ve sokakların, 12 bin metrekare üç boyutlu baklava dilimli parke taş döşeme çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Çalışmalar sırasında cadde ve sokaklarda bulunan kanalizasyon rögarları temizlendi, çalışmalar bittikten sonra cadde ve sokaklarımız modern bir görünüme kavuşacaktır. Şimdiden ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.