Yerköy Belediyesine ait mezbahadan hırsızlık

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediyesine ait mezbahadan dinamo, kapı ve çeşitli malzemeler çalındı.Edinilen bilgiye göre, sabah mesaiye gelen işçiler, dinamo, kapı ve çeşitli demir parçaların çalındığını fark etti.Emniyete yapılan...

28 Nisan 2022 Perşembe 13:16
Yerköy Belediyesine ait mezbahadan hırsızlık

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediyesine ait mezbahadan dinamo, kapı ve çeşitli malzemeler çalındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah mesaiye gelen işçiler, dinamo, kapı ve çeşitli demir parçaların çalındığını fark etti.

Emniyete yapılan ihbarın ardından mezbahaya gelen polisler, yaptıkların incelemenin ardından hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, hırsızlığın kasti ve işi aksatmak için yapıldığını düşündüğünü söyledi.

Belediyenin ilçe halkına ve diğer ilçelere daha iyi hizmet etmek için modern kesimhane yaptığını belirten Yılmaz, "Mezbaha içerisinde bulunan yaklaşık 50 bin lira değerindeki dinamo, kapı ve çeşitli demirler kişi veya kişiler tarafından çalınmıştır. Çalınan bu ürünler bizlerin şahsi malı değildir. Bu ürünler tüm ilçe halkımızın. Bu işi yapanlar, belediyemizin yaptığı işleri sabote etmişlerdir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkYerköyMezbaha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.