Yerköy Şehitliği'nde çevre düzenlemesi

YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Yerköy Şehitliğinin çevre düzenlemesine başlandığını belirtti.Vatan için canını veren aziz şehitler için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğini belirten Kepir, "Kaderi...

26 Ekim 2018 Cuma 15:23
Yerköy Şehitliği'nde çevre düzenlemesi

YOZGAT (AA) - Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Yerköy Şehitliğinin çevre düzenlemesine başlandığını belirtti.

Vatan için canını veren aziz şehitler için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğini belirten Kepir, "Kaderi daima kanla yazılmış kutsal vatan topraklarının üzerinde şanlı bayrağımız altında birlik ve beraberliğimizi bütün tehditlere rağmen sürdürebiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz." dedi.

Kepir, Yerköy Şehitliğinin imkanlar ölçüsünde çevre düzenini yapmaya başladıklarını anlatarak, "Şehitliğimizde, ağaçlandırma, gül bahçesi, çevre düzenleme çalışmalarımız yapılıyor. Çevre düzenlemesine destek veren ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YerköyYerköy Şehitliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.