Yerköy’de 120 aileye gıda kolisi dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Bir Umut da Sen Ol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 120 aileye ramazan için gıda kolisi dağıttı.Dernek Başkanı Şevket Şencan, ramazan öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak için...

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:43
Yerköy’de 120 aileye gıda kolisi dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Bir Umut da Sen Ol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde 120 aileye ramazan için gıda kolisi dağıttı.

Dernek Başkanı Şevket Şencan, ramazan öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Dernek üyeleri ile yaptıkları çalışmayla ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini ifade eden Şencan, “Ramazan, birlik beraberlik ve yardımlaşma ayıdır. Dolayısıyla biz de dernek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardım etmek istedik. İçerisinde temel gıdaların yer aldığı yardım kolilerini 120 ailemize ulaştırdık. Bundan sonra da elimizden geldiğince yardımlarımız devam edecek." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.