Yerli traktörler Niğdeli çiftçilere tanıtıldı

NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.Ata Sanayi'de yeni açılan İç Anadolu Bölge Müdürlüğüne tırlarla getirilen yerli traktörler, çiftçilerin...

26 Temmuz 2018 Perşembe 14:54
Yerli traktörler Niğdeli çiftçilere tanıtıldı

NİĞDE (AA) - Motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olarak üretilen traktörler, Niğdeli çiftçilere tanıtıldı.

Ata Sanayi'de yeni açılan İç Anadolu Bölge Müdürlüğüne tırlarla getirilen yerli traktörler, çiftçilerin beğenisine sunuldu.

Yaklaşık 3 bin 500 parçadan oluşan ve Avusturya'daki TÜV testlerini başarıyla geçen traktörler için 500 saatte bir bakım garantisi veriliyor.

Ayrıca motor haricindeki tüm parçaları yüzde 100 yerli ve milli olan, yedek parça sorunu bulunmayan traktörler, yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.