Yozgat Belediye Başkanı Arslan'dan okul ziyareti

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilkokul 2. sınıf öğrencilerinin gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitici çocuk dergisi dağıttı.Alacalıoğlu İlkokulu, Agahefendi ve Leman Ayan İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir...

03 Ekim 2018 Çarşamba 14:30
Yozgat Belediye Başkanı Arslan'dan okul ziyareti

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilkokul 2. sınıf öğrencilerinin gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitici çocuk dergisi dağıttı.

Alacalıoğlu İlkokulu, Agahefendi ve Leman Ayan İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Arslan, öğrencilerin okul eğitimlerine destek olacak şekilde hazırlanan ve eğlendirici, öğretici, yetenek geliştirici konular içeren dergi dağıttı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Arslan, öğrencilerin gelişimine katkı sunmak istediklerini belirtti.

"Zaman zaman ilk ve ortaokul ile lise seviyesindeki çocuklarımıza yönelik değişik çalışmalar yapıyoruz." diyen Arslan, şöyle konuştu:

"Geçen yılda ana sınıfı öğrencilerimize yönelik bir çalışma yapmıştık. Bu sene de ilkokul 2. sınıf öğrencilerimize eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte hediyelerimizi götürdük. Kendilerine eğlenceli bir dergi hediyemiz oldu. Her gün 3 okulumuzu ziyaret edeceğiz. Yaklaşık bin 500 civarı öğrencimize bu dergilerimizi dağıtmış olacağız."

Öğrenci ve öğretmenler de Arslan'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.