Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi mali genel kurulu yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi, mali genel kurulu gerçekleştirildi.Kooperatif binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Kürşat Arslan, geçen yıl pandemi nedeniyle mali genel kurulu yapamadıklarını söyledi.Kooperatif olarak...

30 Temmuz 2021 Cuma 17:14
Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi mali genel kurulu yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi, mali genel kurulu gerçekleştirildi.

Kooperatif binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Kürşat Arslan, geçen yıl pandemi nedeniyle mali genel kurulu yapamadıklarını söyledi.

Kooperatif olarak Sorgun çiftçisine daha iyi olanaklar sunmayı amaçladıklarını ifade eden Arslan, "Her zaman çiftçilerimizin yanında olduk. Gücümüz oranında onlara destek olmaya çalıştık. Temennimiz odur ki, yapacağımız çalışmalardan istediğimiz sonuçları alır, üreticilerimize daha çok katkı verebiliriz.” dedi.

Toplantıda gelir, gider tablolarının okunmasının ardından hesaplar ibra edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.