Yozgatlı kadın muhtar maaşını afetzedeler için bağışladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde muhtar Songül Çiftçi, bir aylık maaşını afetzedeler için düzenlenen yardım kampanyasına bağışladı. Akdağmadeni Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçenin tek kadın muhtarı olan...

20 Ağustos 2021 Cuma 11:39
Yozgatlı kadın muhtar maaşını afetzedeler için bağışladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde muhtar Songül Çiftçi, bir aylık maaşını afetzedeler için düzenlenen yardım kampanyasına bağışladı.

Akdağmadeni Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçenin tek kadın muhtarı olan Tekkegüneyi köyü muhtarı Songül Çiftçi'nin, bir aylık maaşını AFAD tarafından afetzedeler için başlatılan yardım kampanyasına bağışladığı bildirildi.

Açıklamada, Akdağmadeni Kaymakamı İrem Baha Yağan'ın muhtar Çiftçi'ye teşekkür belgesi verdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yağan, şunları kaydetti:

"Böylesine önemli bir yardımı, böylesine hassas bir dönemde bağış yaparak yardımlaşmayı çok güzel bir şekilde ortaya koyan muhtarımız bizi duygulandırmıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyor, bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine bir teşekkür belgesini takdim ediyorum. Duyarlı halkımız dayanışma içindedir. Akdağmadeni olarak yardım severliğimizi bir kez daha gösterelim. Bugün Songül muhtarımız 'ben de varım' dedi. Haydi hemşehrilerim Akdağmadeni olarak 'biz de varız' diyelim. Kaymakamlığımızın irtibat numarası ile iletişime geçip Akdağmadeni halkının yardım severliğini gösterelim."

Muhtar Çiftçi de "Bu felaketler hepimizin başına gelebilir. Başımıza bir felaket geldiğinde herkes birilerinden bir şeyler bekler. Ben de sadece bana düşen vatandaşlık görevimi yaptım. Devletimiz orada özveriyle çalışıyor, bende bir vatandaş olarak üzerime düşeni yaptım. Biz de insanlığımızı yaptık." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.