Yozgat'ta traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri, traktörlerin karıştığı kazaların azaltılması amacıyla "Reflektör tak görünür ol" kampanyası kapsamında çiftçilere 300 reflektör dağıttı.Cumhurbaşkanlığı...

12 Nisan 2022 Salı 15:36
Yozgat'ta traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri, traktörlerin karıştığı kazaların azaltılması amacıyla "Reflektör tak görünür ol" kampanyası kapsamında çiftçilere 300 reflektör dağıttı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan "2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi" ve "2021- 2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı" çerçevesinde, trafik kazaları ve bu kazalara bağlı ölüm ve yaralanma olaylarının azaltılabilmesi maksadıyla "Reflektör tak görünür ol" kampanyası Yozgat'ta da sürüyor.

Kampanya kapsamında jandarma ekipleri, traktör ve römorkların görünür olması maksadıyla Yozgat Valiliğince temin edilen 300 reflektörü tarım alanlarında faaliyet gösteren çiftçilere dağıttı.

Anahtar Kelimeler:
YozgatJandarmaReflektör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.