Yozgat'ta üniversite öğrencileri kar üstünde mangal etkinliği düzenledi

YOZGAT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesince, üniversite öğrencilerine kar üstünde mangal etkinliği düzenlendi.Çamlık Milli Parkı'ndaki etkinlikte öğrenciler mangal yapıp, kartopu oynayarak eğlendi.İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube...

29 Ocak 2022 Cumartesi 17:57
Yozgat'ta üniversite öğrencileri kar üstünde mangal etkinliği düzenledi

YOZGAT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesince, üniversite öğrencilerine kar üstünde mangal etkinliği düzenlendi.

Çamlık Milli Parkı'ndaki etkinlikte öğrenciler mangal yapıp, kartopu oynayarak eğlendi.

İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan, Necip Fazıl Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerin final sınavları öncesi moral ve motivasyonunu artırmak için sosyal etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Nurdoğan, Yozgat'ın en nezih mekanlarından Çamlık Milli Parkı'nda düzenledikleri etkinlikten öğrencilerin memnun kaldığını ve güzel bir gün geçirdiklerini belirtti.

Bozok Üniversitesi öğrencilerinden Bekir Akkurt da Antalya'dan geldiğini belirterek, "İlk defa bu kadar fazla kar gördüm, kar üzerinde mangal yaptık, tatlı yedik. Kartopu savaşı yaptık. Finaller öncesi bize moral oldu. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Ubeydullah Timur da Yozgat'ta çok güzel kar yağdığını belirterek, Çamlık Milli Parkı'nda güzel manzarada mangal yapıp eğlendiklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
YozgatMangalKar üstünde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.