Zara'da polisler ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıttı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde polisler ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıttı.Zara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetim İstasyonu Amirliği personelinin ramazan ayı dolayısıyla...

15 Nisan 2021 Perşembe 12:27
Zara'da polisler ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıttı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde polisler ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıttı.

Zara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetim İstasyonu Amirliği personelinin ramazan ayı dolayısıyla hazırladıkları 25 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı kaydedildi.

Gıda paketlerinin polisler tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildiği belirtilen açıklamada, "Müdürlüğümüz ve amirliğimiz bünyesinde görev yapan personelimiz imkanları doğrultusunda oluşturdukları bütçe ile ramazan kolileri hazırlatarak ilçe merkezimizdeki ihtiyaç sahibi 25 aileye yardımda bulunmuştur." ifadesi aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
SivasZaraYardım Paketi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.