“6 Aylık bir bebeği Meral anneleri avluya bıraktı”

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir ankaradanhaber’e önemli açıklamalarda bulundu.

24 Temmuz 2018 Salı 16:48
“6 Aylık bir bebeği Meral anneleri avluya bıraktı”

Ankaradanhaber’i ziyaret eden AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi anlattı.

Özdemir şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımızın gençleri yedek kulübesinde değil de sahada görmek istiyor bunu bir kere daha gördük. Gençleri milletvekili aday listesi sıralarında gördük bu gençlerin AK Partiye olan teveccühlerin artmasına vesile oldu. O gençlerin gayretleri kendilerinden yaşça büyük olan siyasileri kendilerine hayran bıraktı. Bu bizim için iyi prova oldu. Bugün belki genç arkadaşlarımız milletvekili sıralarında az sayıda yer aldı ama önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde daha güçlü bir şekilde de seslerini duyuracaklar. Bu bizim için bir provaydı. Diğer partilerden daha fazla AK Parti de genç adayın olmasını genç seçmenlerde gördü ve AK Parti’nin yenilikçi bir parti olduğunu onlar da anladı.

Ankara’da “Vakit AKGençlik Ankara” vakti dedik bunu göreceğiz ileride. Bizim amacımız gençlere ulaşmak, o gençlerin iyi yönde eğilimlerine gayret edeceğiz.

AK Parti Gençlik Kollarının Ankara’daki çalışmalarına da değinen Özdemir, Her alanda çalışmaları yapıyoruz, müze gezileri yapıyoruz, 15 Temmuz ile ilgili programlar yaptık. Ağaçlara 15 Temmuz şehitlerin bilgilerini içeren ayraçlar yaptık, “Tankı Durduran Nesil” isimi bir belgesel hazırladık. Yarın (25 Temmuz da ) Hocaların hocası Prof. Dr. Halil İnalcık hocamızın kitaplarını sesli olarak kurtuluş Park’ında okuyacağız” dedi.

Özdemir AK Parti içerisinde küsme ve darılma gibi durumların söz konusu dahi olmadığını belirterek “Bizim güçlü bir liderimiz var. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Parti kadrolarımız kendisine bir görev verildiğinde onun rehavetine kapılmıyor kibirden arınarak işini yapmaya çalışıyor. Bulunduğumuz görevin yaptığımız işler bakımından önemi var prestij açısından önemi yok. İyi Parti toplama bir parti olduğu için bu dalga kendilerini vurdu 6 ayık bir bebeği Meral anneleri avluya bıraktı”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.